Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Березоворудська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21049565) був реорганізований і увійшов до складу Пирятинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Лист-звернення депутатів та представників Березоворудської сільської громади

Лист-звернення

депутатів та представників Березоворудської сільської громади до Вікторійської, Смотриківської, Малютинської, Теплівської, Грабарівської, Давидівської, Новомартиновицької громад.

13 травня Кабінет Міністрів України затвердив перспективний план формування територій громад Полтавської області. На території Пирятинського району має утворитися ще одна громада – Березоворудська. Як завжди, є частина людей, які позитивно сприйняли дане  рішення і частина людей, які сприйняли це рішення негативно.

Шановні жителі громад, які, за перспективним планом, входитимуть у Березоворудську ОТГ. Зараз вирішується не тільки наше майбутнє, а майбутнє наступних поколінь.

У разі створення однієї Пирятинської ОТГ, нас чекає те, що є зараз: розбиті дороги, занедбані села, гроші із сільських рад відраховуються, а назад не повертаються. А до влади рвуться ті, хто зараз при владі, то чому ж за ці роки, що вони «владарювали», села доведені до такого стану?

            На жаль із втраченим часом - втрачені можливості розвитку інфраструктури сіл нашого району.

            У разі створення Березоворудської ОТГ (це не означає, що всі «блага» будуть сконцентровані у Березовій Рудці: у якомусь із сіл буде центр культури, у якомусь – центр розвитку спорту, у якомусь - комунальне господарство, десь – пожежна служба, а це робочі місця) - вирішувати нам усім.

Дехто говорить про те, що погані дороги до Березової Рудки і їхати за довідками незручно, а їздити не потрібно, ви їх замовите у своєму старостаті і вам їх перешлють електронною поштою. А будуть державою виділятись кошти, то і дороги будуть відремонтовані, і все у нас буде на високому рівні.

            Ми закликаємо Вас працьовитих, розумних, талановитих, не допустити того, щоб ми з вами стали жертвою боротьби за владу. Подумайте про те, що в нас з вами не буде можливості поміняти місце проживання, бо це потребує багато коштів, а ми з вами прості смертні, і, повірте, ми «їм» не потрібні, про нас ніхто не подбає, крім нас самих!

            Не вірте красивим словам, ми вже не раз «обпікались» на тому, що нам гарно розповідають, а коли приходять до влади, зразу у них починається амнезія.

Подумайте, кому вигідно, щоб у нас у районі була одна ОТГ – Пирятинська, і що нас з вами чекає від такого рішення?

 З повагою і великими сподіваннями:

Сільський голова - Позняк  В.В.

Депутат районної ради - Гуцаленко О.М.

Депутати Березоворудської сільської ради:

Колодяжна Г.Б.

Циганко Н.М.

Роздабара С.П.

Тесленко О.В

Прокопенко С.С.

Представники громади:

Грищенко Н.В.

Руденко О.П.

Тріщенко О.В.

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *