Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Березоворудська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 21049565) був реорганізований і увійшов до складу Пирятинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Оголошення

Оголошення!

Відповідно до ч. 2. ст. 35-1 Закону України „Про відходи“ власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі джерел утворення побутових відходів укладають договори з виконавцем послуг з вивезення побутових відходів, здійснюють оплату послуг з поводження з побутовими відходами та забезпечують роздільне збирання побутових відходів. До джерел утворення побутових відходів статті 1 цього ж Закону відносять об’єкти, на яких утворюються побутові відходи (житлові будинки, підприємства, установи, організації та земельні ділянки).

Згідно з ч. 1 ст. 25 Закону України „Про житлово-комунальні послуги“, споживачі зобов’язані укласти договір про поводження з побутовими відходами з особою, визначеною у встановленому законодавством порядку. На території Березоворудської сільської ради виконавцем послуги є КП „Новомартиновицьке“, яке зобов’язане укладати з юридичними та фізичними особами договори на вивезення твердих побутових відході.

Згідно зі ст. 152 Кодексу України „Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою, правил благоустрою населених пунктів“ порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою стягнення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Отже, рекомендуємо фізичним особам укладати договори з виконавцем послуги КП „Новомартиновицьке“ за адресою: с. Березова Рудка, приміщення сільської ради, бухгалтер КП "Березоворудське-2016" Вартість послуги за 1 людину складає 17 грн. 22 коп. за 1 місяць.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *